Australi, frikë në aeroport, një krokodil mes bagazheve

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 25-09-2012

0

Stafi i linjave ajrore është mësuar me pasagjerë agresive, por nuk kurrë një të tillë, domethënë një krokodil.

Kjo ka ndodhur në aeroportin e Melburn, në Australi, ku një krokodil i vogël kishte arritur të dilte nga kafazi i tij dhe ishte futur midis bagazheve. Por për dërgesa të tilla kaq të rrezikshme duhet të merren masa disi më të sigurta.

Kur avioni u ul ne Melburn, kafsha është marrë pa incidente nga rojet e sigurisë së shpejte.

Komentoni këtë kuriozitet