Besoni në fantazma?

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 23-03-2012

0

Një fantazmë është kapur nga kamera duke përplasur një pako sheqerkash në një supermarket pas orarit të mbylljes.

Xhirimi tregon hedhjen e pakos në një dyqan na Adelaide të Australisë, edhe pse askush nuk është aty.

Pronari Norm Hurst ka treguar se e kishte mbyllur dyqanin dhe e kishte lënë të rregulluar, ndërsa të nesërmen e ka gjetur pakon e sheqerkave rreth 12 metra larg raftit ku po qëndrojnë.

Hurst e ka blerë marketin në tetor të vitit të kaluar dhe ishte paralajmëruat nga pronarët e mëparshëm për fantazma, mirëpo ai nuk kishte besuar deri më tani.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7ykCaBMkQEQ

Komentoni këtë kuriozitet