Biçikleta më e gjatë në botë

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 10-04-2013

0

biqikleta me e gjate ne botePërdorimi i saj nuk është fort i sigurt dhe i mundur por mund të cilësohet si një shpikje për tu futur në librin në librin e rekordeve, Guinness. Fshatarët e Kediras në Indonezi kanë arritur të krijojnë bicikletën më të gjatë në botë e cila është 44 metra e gjatë dhe ka vetëm një vend

Komentoni këtë kuriozitet