Bill Gates: Do te shpik tualetin pa uje

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 09-04-2011

0

Gjate nje vizite ne Gjermani, njeriu i dyte me i pasur ne Bote, Bill Gates, pasi ka takuar kancelaren dhe presidentin e Gjermanise, perkatesisht, Merkel dhe Christian Wulff, ne nje takim me te ngushte me gazetaret, ka hedhur edhe nje ide tjeter te tij, ate te shpikjes se WC pa uje.

Edhe pse WC qe kemi sot, ne fakt eshte “gold standart” si dhe nje simbol i civilizimit, ato konsumojne shume nje elemt, i cili eshte teper i kerkuar, madje me pakice, sic eshte uji i pastert, qe ato e ndotin menjehere.

Per te zgjidhur kete problem, por edhe ate te ererave, shpjegon gazeta Sueddeutsche Zeitung, Gates ka angazhuar nje grup shkencetaresh per te shpikur tualetin pa uje.

Gjithsesi, ai nuk ka percaktuar afate per krijimin e te ashtuaquajturit “tualet definitiv”

Komentoni këtë kuriozitet