Bore e verdhe ka rene ne Rusi

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 06-03-2010

0

Bore e verdhe ka rene ne rajonin Amur, ne Rusine Lindore.

Ererat e forta ne Mongoli kane bere qe rete te perzihen me nje front pluhuri dhe rere, te kalojne mbi Kine duke u perqendruar mbi Rusi dhe me pas duke u shkarkuar ne reshje debore me ngjyre te verdhe.

Zyra Meteorologjike ka sqaruar se keto lloj reshjesh nuk jane te demshme per banoret e zones.

Komentoni këtë kuriozitet