Bore false në Kinë

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 02-11-2009

0

Bore false në KinëBore false në Kinë. Nuk e kishit degjuar me pare? Eshte plotesisht e vertete sepse qytetaret e kryeqytetit kinez nuk e prisnin qe dimri te vinte kaq shpejt, ose me sakte, qe t’ua sillnin kaq shpejt.

Pekini eshte zgjuar nen bardhesine e bores dhe te gjithe kane menduar se ky do te jete nje dimer i ashper, por nuk eshte keshtu pasi kinezet kane futur hundet edhe ne punet e natyres.

Ashtu sic premtuan se do shperndanin rete gjate olimpiades, shkencetaret kineze kane hedhur nje kimikat te vecante ne re, duke bere qe nga qielli te bjere bore e vertete.

Kjo prove rezultoi me sukses pasi synonte qe qyteti ta kalonte periudhen e gjate te thatesires qe ka kaluar muajt e fundit.

Komentoni këtë kuriozitet