Breshka e lindur me dy kokë

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 07-06-2014

0

breshkaNë botë ekzistojnë shumë fenomene anormale, fakte misterioze dhe të pashpjegueshme, për të cilat as shkenca nuk ka dhënë ende asnjë arsye logjike. Kemi dëgjuar për kafshë me karakteristika fizike të veçanta, njerëz të deformuar, fenomene paranormale etj. Një shembull se si natyra është e paparashikueshme është rasti i Thelmas dhe Louises, një breshkë deti me dy koka. Bëhet fjalë për një rast shumë të rrallë!

Komentoni këtë kuriozitet