Çfarë bëjnë binjakët kur janë vetëm?

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 22-10-2011

0

Nëna e binjakëve vendosi kamerën në dhomën ku flenë fëmijët për të zbuluar se si njëri prej tyre arrin të ikë nga shtrati.

Binjakët “hartuan” mirë planin dhe “shkatërruan” dëshmitë. Derisa njëri niset për në aksion, fëmija tjetër ia ruan shpinën dhe bën roje.

Shikojeni videon:

httpv://www.youtube.com/watch?v=-sPo-af9vKk

Komentoni këtë kuriozitet