Deputetja kroate me mesazhe porno (Foto, +18)

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 05-11-2013

0

deputetja-kroate-me-mesazhe-porno-foto-18_hdDerisa të gjithë në mbledhjen e Këshillit të Qarkut Osijek-Baranja dëgjonin folësit, ose së paku shtireshin se këtë po e bëjnë, një pjesëmarrëse dërgonte porno mesazhe! Për fatin e keq të saj, kameramani e filmoi atë dhe SMS-in plot… epsh!

“Shpejtë po e mast… pen… dhe sp… e ngrohtë po derdhet në gjuhë”, është përmbajtja e mesazhit të Romana Mihaljevicit, të shkruar gjatë seancës.

Meqë kameramani ishte prapa saj, nuk shihet fytyra, por vetëm përmbajtja e SMS-it. Mirëpo, mediat kroate dhe ato boshnjake e identifikuan si Romana Mihaljevic – shefe të Punëve të Përbashkëta të qarkut të sipërpërmendur.

Ende nuk dihet se kujt i është dërguar mesazhi dhe se a e ka përdorur numrin privat apo zyrtar. Por, një gjë është e sigurt se ky “komunikim” u krye gjatë diskutimeve të punëve të rëndësishme shtetërore.

Komentoni këtë kuriozitet