Dy këlyshë ariu bllokojnë rrugën

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 03-10-2011

0

Dy këlyshë të vegjël ariu kanë dhënë një shfaqje për disa kalimtarë të cilët po kalonin për mes një parku kombëtar.

E gjitha kjo ngjarje që ka ndodhur në Kaliforni, SHBA është filmuar dhe është hedhur në YouTube. Deri tani ajo ka marrë më shumë se 30 000 klikime.

Në parkun Yosemite shpesh ka probleme me arinjtë të cilët marrin ushqime nga koshat e plehrave. Këtë vit ka pasur mbi 20 incidente ndërsa 12 arinj së fundmi janë goditur nga automjetet. Parku ka një hapësirë prej rreth 2000 kilometrash.

 

Komentoni këtë kuriozitet