Fantazma që vjedh të brëndshmet

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 19-08-2014

0

paulinePauline Hickson është një grua e cila është e trembur aq shumë nga një fantazmë saqë ka qënë e detyruar të ndryshojë 7 herë shtëpinë vetëm sepse mendon se një fantazëm e përndjek.

Ajo është shprehur se “Një fantazëm më përndjek dhe më vjedh mbathjet, kudo që të shkoj. Fillimisht mendoja se bëhej fjalë për ndonjë të afërm, kështu që i mbylla raportet me të gjithë”, shprehet Pauline, e cila thotë se për asnjë moment nuk ka qenë vetëm, pasi fantazma e ndjek kudo.”

Gruaja 58 vjeçare ankohet shumë dhe kërkon ndihmë nga specialistët.

Komentoni këtë kuriozitet