Fotografia më e shëmtuar e bërë nga policia ndonjëherë

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 12-09-2009

0

Fotografia më e shëmtuar e bërë nga policia ndonjëherë Njihuni me Alan Dale Lee, njeriun me fotografinë ndoshta më të shëmtuar të policisë në historinë amerikane të fotografimit të personave të arrestuar.


Dyzetvjeçari është arrestuar në Dade City të Floridas, derisa është akuzuar për krim të rëndë, supozohet se ka shpuar një person me thikë në barkë.

Për shkak të dhëmbëve të tij karakteristik, policët e kanë “shpërblyer” zotëriun Lee me pseudonimin Drakula.

“Ka qenë vështirë të qëndrojmë serioz derisa po e fotografonim. Askush ende nuk ka parë dhëmbë në një gjendje aq të keqe”, ka thënë një polic.

Lee aktualisht është duke u mbajtur në paraburgim dhe ende pret fillimin e gjykimit.

Komentoni këtë kuriozitet