Gjykatësi dënon veten!

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 17-04-2013

0

Gjykatësi dënon vetenGjykatësi nga sheti Michigan i SHBA Ramond Voet, e ka dënuar veten me 25 dollarë gjobë për mosrespektim të gjyqit, pasi që në gjykatore i cingëroi telefoni mobil.

Voet është shumë rigoroz kur bëhet fjalë për pajisjet siç janë telefonat mobilë pasi që konsideron se ata e pengojnë gjykimin, transmeton AP.

– Edhe gjykatësit janë njerëz dhe nuk janë mbi ligjin, kam bërë shkelje dhe më është dashur të paguaj gjobën, ka thënë Voet.

Komentoni këtë kuriozitet