Google mbështet kampionatin botëror

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 19-06-2014

0

0Brazil – Kroaci ishte ndeshja e cila do të bëjë hapjen e kampionatit botëror Brazil 2014.

Dhe Google është bashkuar me këtë eveniment duke u prezantuar me një logo të re e cila përmban disa simbole të vëndit pritës të këtij evenimenti siç është Brazili.

Google këtë herë eshte prezantuar më 2 topa njëri jeshil dhe tjetri i verdhë që sillen në këmbët e logos së famshme të Google duket mos harruar dhe disa simbole të tjera të Brazilit.

Nuk është thjeshte një logo. Nëse klikoni në të do të paraqitet kalendari i të gjitha ndeshjeve si dhe rezultatet dhe golat.

Komentoni këtë kuriozitet