Gruaja që fiton para nga prapanica e saj

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 17-04-2013

0

GGBarbie Edwards e cila e ka të pasmen më të madhe në botë, 42-vjeçarja nga Amerika në gjashtë muajt e fundit ka fituar jo më pak se 28.000 dollarë.

Ajo me të pasmet e saj ka shërbyer pije dhe ushqim, ndërsa përfitimet i merr nga reth 4000 fansat e saj në internet që çdo ditë shohin fotografitë e saj.

Përndryshe nëna e tre fëmijëve nga Washingtoni ka 227 kilogram.

Përveç asaj që përfiton shumë ajo shpenzon shumë në ushqim për të mbajtur peshën që ka.

Komentoni këtë kuriozitet