Hapet salloni i divorcit në France

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 03-11-2009

0

Hapet salloni i divorcit në FranceNe këtë fundjave do të hapet për herë të parë në Paris, salloni i divorcit, ndarjes dhe vdekjes së një partneri.

Objektivi i sallonit është marrja e këshillave juridike dhe psikologjike.

Ndihmat mund të jenë tepër të rëndësishme për të nisur një jetë të re, ndryshe nga e para.

Sot në Francë, divorci është rritur ndjeshëm dhe 50 % e çifteve ndjekin këtë rrugë.

Një iniciativë e ngjashme është ndërmarrë në vitin 2007 në Vjenë. /tch/

Komentoni këtë kuriozitet