I kafshon gjuhën

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 05-10-2009

0

I kafshon gjuhënPolicia amerikanë kanë arrestuar një grua 39-vjeçare për kafshim të gjuhës së dashnorit të saj gjatë një grindjeje të vogël mes tyre.

Sipas dëshmisë nën betim,qe eshte dhen nga dashnori i gruas,i cili u ka thënë policëve se ajo e ka goditur atë në kokë me një shishe birre gjatë zënkës së tyre.

Ai ka ka shpjeguar përvojën e rëndë, duke thënë se kishte tentuar ta puth për t’u pajtuar dhe atëherë ajo ia kishte kafshuar gjuhën.

Shume mediat amerikane raportuan se gruaja ka mohuar se ka e goditur me shishe birre, por ka pranuar se ia ka kishte kafshuar gjuhën, sepse iu kishte afruar tek fytyra e saj duke tentuar ta puth dhe “po i bënte komente të fëlliqura”.

Policët jan ata te cilet kanë parë gjak në fytyrën dhe rrobat e gruas.

Dashnorja është paditur për dhunë familjare.

Komentoni këtë kuriozitet