Jastek boksi per grate e stresuara

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 12-11-2009

0

jastek boksi per grate e stresuara Si jastek boksi per grate e stresuara. Ky eshte profesioni qe po ideon te beje nje burre nga Shenjang te Kines se larget, i cili deshiron t’u perkushtohet disa minuta grave qe duan te shfryjne inatin me te goditura.

“Puna ‘part-time’ si jastek boksi eshte njesoj si te jesh nje lloj trajneri”, ka deklaruar Xiao Lin, i cili punon ne nje palester dhe mendon se te merret me grushta nga grate e stresuara “jo vetem me sjell para si perfitim, por edhe me ben te permiresoj teknikat e mbrojtjes”.

Tarifa mesohet se eshte 100 jen, ose rreth 10 euro per gati gjysme ore sulmi. Ndonese pagoi rregullisht, klientja e pare, nje grua 25-vjecare, megjithate u lodh menjehere.

Keshtu qe – tregon Lin -, pjesen tjeter te kohes e kaloi duke biseduar me mua. Edhe e dyta zgjati vetem pak minuta, por si perfundim te dyja dukeshin shume me te kenaqura. Shenje qe te shfryhesh, sidomos ndaj nje burri, u ben gjithmone mire femrave…”.

Komentoni këtë kuriozitet