Kërcimi mbi makinë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 06-06-2012

0

Ky është një sport i ri, të bëni ski mbi makinën me dëborë.

Është parku i ri argëtues me borë artificiale dhe sapo është inaguruar në Dubai.Pjesa kulmore në këtë park është pikërusht “freestyle night”, hedhja mbi një makinë klasike ,Chevrolet e 1982-shit.

Komentoni këtë kuriozitet