Krokodili në tualet

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 04-08-2014

0

Dad Finds Croc In Bathroom When Going For A ShowerNdodhi shumë e çuditshme ka ndodhur në Indi një mashkull 41 vjeçar. Një krokodil,  ka shkuar në vizitë në tualetin e tij. 41 vjeçari Kalpesh Patel, është shokuar kur në tualetin e shtëpisë së tij, qëndronte i fshehur një krokodil.

“Në fillim nuk po i besoja syve të mi, por as familjarët apo fqinjët nuk më besuan, derisa erdhën dhe e panë krokodilin në tualetin e shtëpisë”, ka thënë ai.

Komentoni këtë kuriozitet