Lind në rrugë e kap edhe “Google”

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 28-11-2010

6

Një nga mrekullitë e jetës e transmetim direkt në “Street View”. Pikërisht, telekamerat e shërbimit të hartave “live” të Google kanë kapur sot në Wimersdorf të Gjermanisë një grua që ka sjellë në dritë një fëmijë në rrugë.

Fakti që gjithçka është kapur direkt ka bërë menjëherë bujë, duke u shfaqur nëpër të gjithë faqet e internetit të mbarë botës. Ndonëse, shumica e lexuesve është shfaqur mosbesuese, duke thënë se ka qenë e gjitha një montazh.

Kjo, edhe për faktin se në Gjermani, “Street View” ka hasur rezistencat më të mëdha: qindra mijëra gjermanë kanë kërkuar të zhduken banesat e tyre nga imazhet e hartave të Google, ndërsa një qytet i tërë ka kërkuar të mos shfaqet fare..

Komentet (6)

Me te vertete nje gje interesante kjo qe ka ndodhe ne Gjemani.

Kjo mund te jete nje montazh e vertete, dhe ate per te vetmin qellim per te ndaluar kompanine Google qe te ofroj keto lloj sherbimesh ne Gjermani.

kjo mund e ndodh ku dio ne bot jo vetem ne nje qytet te gjermanis se esht gje normale qe ka xxx raste qe kan lindur ne rrug e ne shtepi e ne kerr etjtj nuk esht montazh kjo as pak

ky eshte nje super montazh

po ju si mendoni ?

bashkohem me mendimin e alim durresit

Komentoni këtë kuriozitet