Mace bullicë

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 13-09-2009

0

Mace bullicëNjë burrë kinez pretendon te jete pronar i maces me te shendoshe ne bote: 16 kilogramë. Perfundimisht peshe e rendem, per macet te kuptohemi.


Xu Jirong, nga qyteti Qingdao i krahinës veriore kineze Shandong, thotë se macja e tij Chubby ka belin më të gjere se ai i një vajzë.

“Ajo shton më shumë se një kilogram në vit. Besoj se kjo ndodh ngaqe preferon me shume mishin e derrit sesa ate te peshkut” i ka thënë ai medieve lokale duke shtuar .

“Ajo mund të gëlltise katër deri në pese copa mish derri brenda pak minutash”

Dhe edhe pse e nje peshe te dukshme Chubby (nga anglishtja bucko) eshte nje mace agresive.

Pronari i saj tregon se kur hyn nje i huaj ne shtepia ajo behet ‘tiger’.
Macja ka edhe funksionin e shtanges….

Komentoni këtë kuriozitet