Macja më e bukur në botë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 22-11-2011

0

Çdokush mund të ketë një mace në shtëpi dhe beson se ka macen më të bukur në botë.

Por për rezultatet zyrtare titulli i takon atij, me sytë smerald, me shikim krenat dhe kurioz, Negus është 4 vjeç dhe jeton në Bastad të Suedisë.

Ai u bë i njohur vetëm disa ditë më parë në kategorinë e maceve meshkuj më të shkurtër në një shou botëror për macet në Pozan të Polonisë. Tashmë ai Brenda mureve të ngrohta të shtëpisë duke pozuar për fotografët me familjen e tij.

Komentoni këtë kuriozitet