Macja me e gjate ne bote

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 23-09-2011

0

Sipas librit te rekordeve te Ginisit momentalisht macja me e gjate ne bote eshte Stewie. Macja Stewie ka gjatësi prej 123 centimetra.

Pronarja e maces pese vjeçare i ka thirre përfaqësuesit e Ginisit, qe ta vlerësojnë gjatësinë e maces se saj ne insistim te  miqve dhe te afërmeve.

Komentoni këtë kuriozitet