Macja terrorizon një fshat të tërë

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 08-06-2014

0

macja shinyJu ka ndodhur të keni frikë nga një mace?
Kjo mace ka emrin Shiny dhe është një mace nga Britania e madhe. Kohët e fundit Shiny ka marrur denoncime në polici sepse është bërë tepër agresive. E ashtuquajtur Djalli i Zi, ndjek nga pas fëmijët, zihet me qentë dhe hyn në shtëpitë e fshatit për të gërricur me thonj banorët. Kjo mace problematike është bërë arsye polemikash në gjithë fshatin ku jeton.

Policia nuk ka asnjë mundësi të kapë këtë mace të egër pasi ligji në Britaninë e madhe është vetëm por qenjtë e egjër, jo për macet dinake.

Komentoni këtë kuriozitet