Mban 550 mace, divorcohet nga burri

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 28-05-2012

1

Një gruaje nga Izraeli, dashuria për kotelet i ka kushtuar me divorc.Bashkëshorti është ndarë me të pasi ajo dëshironte dhe këmbngulte që ti mbajë në shtëpinë e saj plot 550 mace.

Gjykata në qytetin Beersheb në jug të Izraelit, kishte kërkuar nga çifti që të përpiqeshin më shumë për martesën e tyre, mirëpo gruaja në asnjë mënyrë nuk hiqte dorë nga macet e saj, të cilat me gjasë i do më shumë se burrin.

Burri është ankuar në gjykatë se ka aq shumë mace, saqë ai nuk mund të flejë në krevatin e tij dhe nuk ka mundur ta përdorë as banjën, kështu që vendosi të ndahej nga gruaja, pasi ajo mbajti macet dhe jo bashkëshortin.

Komentet (1)

gje e tmerrshme

Komentoni këtë kuriozitet