Molla japoneze me e forte se bomba atomike

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 08-09-2009

3

Molla japoneze me e forte se bomba atomike Edhe pse tingëllon pabesueshëm është e vërtetë se fara e mollës japoneze apo siç e quajnë japonezet “kaki” , ka mbire ne Nagasaki pas eksplodimit te bombës atomike!

Pos qe është shume rezistente, kjo peme e cila e ka prejardhjen nga Kina dhe te cilën e ka sjelle ne Evrope, Marko Pollo, është mjekuese.

Fryti i freskët apo lëngu i mollës japoneze përdoret për mjekim te opstipacionit, për ndezje te zorrëve, hemorroide, dhimbje ne bark si dhe e ule tensionin e rritur te gjakut.

Komentet (3)

ejjjjjjjjjjj nuk po me besohet moreeeeeeee a kaa edhe en kss??<3

rren qysh ma e fort se bomba atomike ahahahhaha

hahahhhaa

Komentoni këtë kuriozitet