Ne Firenze marrin peng macen dhe kerkojne 20 mije euro

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 25-09-2009

0

Ne Firenze marrin peng macen dhe kerkojne 20 mije euroNe Firenze marrin peng nje macen dhe kerkojne ne kembim 20 mije euro,lajmine e bejn te ditur policia italiane.

Policia  ka vene ne pranga shtate shtetas rumune ne Firenze ,per arsyje se kane kerkuar para nga te padronia e kafshes shtepiake.

Padronia kafshes shtepiake  eshte shtirur sikur ka pranuar oferten dhe me pas ka telefonuar karabinieret qe kane ndjekur te gjithe skenen e shkembimit te parave me macen.

Karabiniere kane reguar menjehere duke kapur ne flagrance shtate rumunet te moshes nga 20 deri ne 40 vjec.

Komentoni këtë kuriozitet