Ngjyra te ndryshme, gjyqtari nuk i marton

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 19-10-2009

0

Ngjyra te ndryshme, gjyqtari nuk i martonNje gjyqtar ne Luizana te Shteteve te Bashkuara te Amerikes nuk ka miratuar kerkesen e nje cifti ku bashkeshorti ishte afroamerikan dhe bashkeshortja e bardhe.

Gjykatesi e ka mbrotjur vendimin e tij me arsyen e “te ardhmes se femijeve pasi keto lloj martesash nuk zgjatin shume”, duke shtuar me tej se nuk ishte racist.

Po i njejti gjykates brenda 2 viteve te fundit ka refuzuar edhe 4 lidhje te tjera mes bashkeshorteve me ngjyra te ndryshme lekure, ndersa cifti i rastit te fundit nje vajze 30 vjecare dhe afroamerikani 32 vjecar po shqyrtojne mundesine e nje padie kunder gjyqtarit.

Komentoni këtë kuriozitet