Ngordh macja më e trashë në botë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 09-05-2012

0

Macja më e trashë në botë, Meow, ka ngordhur si pasojë e pamjaftueshmërisë së zemrës.

Në momentin e ngordhjes macja ka peshuar 18 kilogramë, katër herë më shumë se sa duhej të ishte pesha e saj ideale.

Edhe pse veterinarët u përpoqën që ta shpëtonin në mënyra të ndryshme dhe me dieta të shumta, megjithatë ajo nuk u mbijetoi pasojave të mbipeshës dhe ngordhi nga pamjaftueshmëria e zemrës.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Jbslo9RMMBQ&feature=player_embedded

Komentoni këtë kuriozitet