Një duo i çuditshëm

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 14-08-2014

0

Dy shokë të çuditshëm janë fotografuar në rrugët e parisit. Një patë dhe një qen që prej kohësh kanë lidhur një shoqëri të ngushtë sëbashku dhe janë bërë të pandashëm. Disa fotografë i kanë fotografuar të dy miqtë e ngushtë duke fjetur sëbashku. Duke kontrolluar punën e tyre të mëparshme, ato kuptuan se i kanë fotografuar edhe para katër viteve këto dy shokë të pandashëm. Kjo miqësi katër vjeçare me sa duket ja ka dalë të mbijetojë në rrugët e Parisit.

qeni 1 qeni 2

Komentoni këtë kuriozitet