Një grua jeton një jave me kufomen e të dashurit

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 16-10-2009

0

Një grua jeton një jave me kufomen e të dashuritNjë ngjarje shumë e cuditëshme ka ndodhur në  Teksas ku një grua ka jetuar për nje jave me kufomen e të dashurit të vet që kishte nderruar jetë në apartamentin e tyre.

Policia ka bere nje kontroll dhe ka gjetur 45 vjecaren me trupin qe ishte duke u dekompozuar dhe ka shoqeruar gruan per kontroll mendor.

Organet e policis u lajmeruan nga një fqinj që është vënë në levizje pas eres së padurueshme të kufomes.

Komentoni këtë kuriozitet