Një letër e nënshkruar nga një fëmijë vë në lëvizje Google

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 26-06-2014

0

cool-google-backgroundsBabai i Katie është punonjës i Mountain View dhe ditën e vetme që kishtë të lirë ishtë dita e shtunë.

Me ditëlindjen e babait, Katie, vendos ti bëjë një letër shefit të babait të saj që ti japë dhe të Mërkurren pushim nga që është dhe ditëlindja e tij.

Letra arriti në tavolinën e shefit egzekutiv të Google Daniel Shiplacoff. Në vënd që ta injorojë atë ai bëri të kundërtën, ju përgjigj Katias duke i dhënë leje të atit jo vetëm të mërkurren por gjithë javën.

Letra e Katie shkruhej kështu :

I dashur punonjës i Google. Babai im ka vetëm një ditë pushim gjatë gjithe javës vetën ditën e shtunë. Ju lutëm bëni që këtë javë të ketë dhe të mërkurren nga që është dhe ditëlindja e tij.
Faleminderit. Katie.

Shiplacoff merr një letër dhe personalisht përgjigjet: E dashur Karie. Faleminderit për letrën tuaj. Babai juaj punon shumë për të hartuar shumë gjëra të bukura për Google dhe për të gjithë botën. Me rastin e ditëlindjes së tij dhe duke vlersuar rëndësine e të pasurit një të mërkurrë të lire, ne do ti japim gjithë javën pushim babait tuaj. Daniel Shiplacoff

Komentoni këtë kuriozitet