Një mace mbijetoj 26 ditë nën gërmadha

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 13-09-2009

1

Një mace mbijetoj 26 ditë nën gërmadhaNjë mace, kafshë shtëpiake e një gruaje nga shteti amerikan Ohio është gjetur e gjallë nën gërmadha, 26 ditë pas zjarrit në ndërtesën në të cilën jetonte.

Sandy LaPierre thotë se ka besuar që macja e saj njëvjeçare me emrin Smoka të ketë pësuar në zjarrin e 10 gushtit në Franklin, 48 kilometra në veri të Cincinnatit.

Zjarri kishte shpërthyer në ndërtesën në të cilën gruaja po jetonte në katin e dytë.

Gjatë largimit të mbetjeve të ndërtesës me 4 shtator, punëtorët kanë parë macen Smoky në gërmadha.

Ajo ishte dobësuar shumë dhe tani han shumë për të kompensuar humbjen, thotë pronarja e saj.

Përveç vështirësive të vogla gjatë ecjes, ajo ndjehet mirë”, ka shtuar pronarja.

Komentet (1)

kjo ngjarje me duket shume e quditshme tung nga besimi

Komentoni këtë kuriozitet