Papagalli kengetar

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 14-11-2011

1

Papagajtë janë gjithmonë interesant kur imitojnë njerëzit në të folurën e tyre të përditshme.

Megjithatë, rrallë ndodh që papagajtë të jenë në gjendje të kopjojnë ndonjë këngë dhe të kapin ritmin e saj.

Kështu ndodhi në njërën nga videot më të reja të postuara në YouTube, ku një papagall e “ekzekutoi” këngën “Bodies (Let the Bodies Hit the Floor)” të Heavy Metal grupit amerikan Drowning Pool.

httpv://www.youtube.com/watch?v=uguXNL93fWg&feature=player_embedded

Komentet (1)

sa i bukur

Komentoni këtë kuriozitet