Papagallit që i pëlqen shpejtësia

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 23-05-2011

0

Shoferët në Melburn, Australi, do jenë habitur kur kanë parë një makinë që ecte me shpejtësi, me një papagall që qëndronte tek fshirëset e xhamave.

Shoferi dhe pronari i papagallit e ka postuar videon në Youtube, çka ka bërë që policia të trokasë në shtëpinë e tij duke e akuzuar për krim ndaj kafshëve.

Pronari i papagallit thotë se çdo kafshë duhet të jetë e lirë të ndjejë erën në krahë.

Komentoni këtë kuriozitet