Përfitoi mbi 20 mijë euro nga virgjëria

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 08-11-2013

0

p-euml-rfitoi-mbi-20-mij-euml-euro-nga-virgj-euml-ria_hdNjë 18-vjeçare ruse, e njohur si Shatuniha, e ka shitur në ankand “gjënë me të shtrenjtë” që posedonte për ofertuesin më të lartë.

Duke e vënë vetën në kategorinë “E re dhe e papërdorur”, ajo shkruante në ankandin online në një faqe interneti në Rusi, se pranonte vetëm para kesh.

Urgjentisht kam nevojë për para, kështu që po e shes gjënë më të shtrenjtë që posedoj. Jam e gatshme ta bëj shumë shpejt, madje edhe nesër dhe kam dëshmi që vërtetojnë virgjërinë time. Mund të vij në hotelin në sheshin Predmostnaya me certifikatën e virgjërisë sime dhe me një person që do të marr keshin dhe do të shkoj, në mënyrë që mos të mashtrohem. Ky personi do të shkojë dhe unë do të mbetem… Paratë duhet të jenë vetëm kesh”, kishte shkruar ajo, ndërsa transmeton Kosovapress.

Sipas Siberian Times, një burrë me emrin Evgeniy Volnov fitoi ankandin për çmimin në vlerë prej 20.532 eurosh.

Shatuniha jo vetëm që e shiti “pasurinë”, por duket se ajo nuk u dënua për këtë. Policia në Krasnoyarsk, ku jeton 18-vjeçarja, ka thënë se ajo nuk e ka thyer ligjin.

Komentoni këtë kuriozitet