Peshku që i ngjan Adolf Hitlerit

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 25-03-2011

0

Këto që po shihni mund të quhen vetëm shaka të natyrës. Ky është një peshk i kuq i quajtur Adolf, tamam si diktatori gjerman Adolf Hitler dhe përveç emrit ai i ngjan në mënyrë të habitshme atij.

Për shkak të shumë njollave të zeza që ka të trup të jepet përshtypje se ato njolla bashkë krijojnë një model flokësh si ato të Hitlerit, po ashtu edhe mustaqet e tij janë shumë të ngjashme me atë të diktatorit gjerman.

Ky peshk i kuq është blerë nga Ellena Schatynski në një ankand, njofton BW.

Janë këto foto që ditët e fundit po bëjnë xhiron e botës duke i lënë në gjithë të habitur.

Komentoni këtë kuriozitet