Prefëron më shumë burgun se grua

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 23-10-2009

0

Prefëron më shumë burgun se gruaPreferon me shume burgun se sa gruan. Kete bindje ka nje italian nga Palermo, i cili la shtepine ku ndodhej i ngujuar per shkak te arrestit shtepiak, duke u dorezuar vete ne policine e Palermos.

Ne gjyqin kunder tij, gjykatesi vendosi arrest shtepie dhe 30 vjecari Santo Gambino u kthye ne shtepi, por nuk ka zgjatur shume qendrimi i tij ne banese, pasi per shkak te zenkave te shumta me bashkeshorten, ai ka veshur pallton dhe ka dale qetesisht duke shkuar ne komisariat.

Por policet jane detyruar ta rikthejne serish ne shtepi.

Gambino u arrestua ne muajin mars per shkak se u kap mduke shkarkuar mall te jashteligjshem nga nje maune. /tch/

Komentoni këtë kuriozitet