Qeni i përgjysmuar

Posted by G S | Posted in Kuriozitete | Posted on 11-06-2014

0

qeniKur “Kim Dillenbeck” e kishte gjetur atë, mjekët e sygjeruan për ta lëshuar këtë qen të çuditshëm me një rruazë më pak sepse do të vdiste  shpejt, por Kim ishte i sigurtë në ndjenjat e ti për këtë qen, dhe e mbajti Pig- un me vete.

Pigu u gjet në Jefferson, Gjeorgji, gjatë festës së Krishtëlindjeve. Kim ishtë atje bashkë me motrën e tij për të festuar kur i kishte tërhequr vëmëndjen të lehurat e disa qenve. Ai gjeti Pig-un bashkë me motrat e saj të vogla të deshpëruara dhe të uritura. Ai menjëherë e mori qenin e vogël me vete në shtepi.

Sipas rrezeve X, Pig nuk kishte shumë shpresë që të jetonte.

Në sajë te disa ndërhyrjeve nga veterinerë me eksperiecë tani Pig jeton i qetë dhe i pa shqetësuar nga shëndeti dhe mungesa e një rruaze më pak nuk bëhet pengesë që të bëjë një jetë normale. Kim kujdeset për Pig- un dhe kur ai ushqehet sepse organet e tij janë me të vogla se zakonisht dhe nuk duhet lejuar qe Pig-u të hajë sasi të mëdha ushqimi.

Kim shprehet se ndihet me fat që gjeti Pig-un i cili e bën që të jetë në humor çdo ditë.

Komentoni këtë kuriozitet