Qeni me aftesi te kufizuara ,me 2 kembe i jep shpresë vetes !

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 09-12-2012

0

Lindur pa këmbët e para rreth Krishtlindjeve te 2002, Faith, qeni, u refuzua dhe abuzua nga nëna e saj. Ajo u shpëtua nga Rueben Stringfellow .. Rueben i ktheu besimin per

nënën se tij. Në fillim Rueben e kishte mbajtur Faith ne gjoksin e saj . Me vone me ane praktikes , Faith mësoi të ecte me dy kembet e prapme.
Që nga ajo ditë te 2002,Faith ka bërë shkuar ne talk show,ka shkuar në turne me Ozzy Osbourne dhe është quajtur Rreshter Nderi i ushtrise Jude Stringfellow ka shkruar 2 libra per Faith dhe tani eshte ne librin e trete :”Faith Walks.”

Komentoni këtë kuriozitet