Qeni që luan valle shqiptare

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 01-10-2012

0

Një qen, i cili di shumë mirë të kërcej, ka mahnitur vizitorët dhe shikuesit e videove në You Tube, pasi mënyra e të kërcyerit të tij, vërtet të le me gojë hapur!

Ndërkohë, nuk dihet origjina e këtij qeni kaq valltar, i cili është bërë “pjesë” e çdo vendi, ku disa janë kujdesur që kërcimin e tij të bukur, ashtu siç edhe kërcehet në Shqipëri me shami dore, ta shoqërojë me kenë popullore shqiptare.

Megjithatë, pa dashur të zgjatemi shijojeni këtë qenë të mrekullueshëm valltar tek kërcen aq bukur valle popullore shqiptare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=dL-VUUDdR-g&feature=player_embedded

Komentoni këtë kuriozitet