Qyteti ndryshon emrin në Google

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 07-03-2010

0

Në zemër të Kansasit, në Shtetet e Bashkuara gjendet një qytezë e cila ka vendosur të ndryshojë emër dhe të quhet Google, të paktën përkohësisht.

Kryebashkiaku i Topekas, Bill Bantën, zgjodhi këtë emër për muajin mars, me shpresën se motorri gjigand i kërkimit në internet, ta zgjedhë për programin pilot të përhapjes së rrjetit të ri, 100 herë më të shpejtë.

Komentoni këtë kuriozitet