Seksi me dinozaurët, çmenduria e radhës në librat erotikë

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 06-10-2013

0

seksi me dinozaurFantazitë erotike nuk kanë mbarim. Duke u nisur nga fakti që librat erotikë po lulëzojnë falë shitjeve në internet, Christie Sims dhe Alara Branwen kanë shkruar tri libra, me jo më tepër se 20 faqe, të cilët kanë si protagoniste vajza që sulmohen seksualisht nga dinosaurët.

Në përshkrimin e tyre në Amazon, ku mund të blihen online të tria librat, shkruhet:

“Kujdes! Ky është një tregim që hyn në fantazitë më të errëta erotike. Nuk është për zemrat e dobëta”.

Komentoni këtë kuriozitet