Serfisti i mbijetoi sulmit të peshkaqenit

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 25-03-2011

0

Serfisti 48 vjeçar është lënduar gjatë sulmit të peshkaqenit, njofton AP. Ky është sulmi i dytë i peshkaqenit gjatë një jave në plazhet në veri të Sydneyt.

Incidenti ndodhi në natën e të mërkurës në plazhin jo larg Crowdy Head. I sulmuari citohet të ketë thënë se si” përnjëherë i doli përpara një peshkaqen i madh, i vërsul sipër me shpejtësi të tmerrshme dhe egërsisht e kafshoi në dorë”.

Urgjenca e plazhit i ofroi ndihmë të menjëhershme ndërsa i sulmuari është në gjendje ët mirë dhe jashtë rrezikut për jetën.

Ai me helikopter pastaj u dërgua në spitalin e Newcastelit Serfistja 24 vjeçare po ashtu gjatë marsit u dërgua në po këtë spital pasi që e kishte kafshuar një peshkaqen i madh i bardhë në plazhin. Nuk ka informata nëse bëhet fjalë për të njëjtin sulmues nga deti.

Komentoni këtë kuriozitet