Sondazh: Ja shtetet me te respektuara te botes

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 09-03-2011

0

BBC prej disa muajsh ka zhvilluar nje sondazh nderkombetar ne lidhje me preferencat qe popujt kane per vende te ndryshme te botes.

Sipas ketij sondazhi, vendi me i vleresuar dhe i respektuar ne bote eshte Gjermania. Me poshte eshte lista e vendeve nga nje deri ne dhjete:

1. GJERMANIA
2. BRITANIA E MADHE
3. JAPONIA
4. KANADA
5. BASHKIMI EUROPIAN
6. FRANCA
7. BRAZILI
8. SHTET E BASHKUARA
9. KINA
10. AFRIKA E JUGUT
Ne fund te listes jane
PAKISTANI
IRANI
KOREJA E VERIUT

Komentoni këtë kuriozitet