Hyn në Gines, 389 mijë komente statusit në Facebook

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 12-10-2011

0

Një student italian është përfshirë në librin e rekordeve “Guinnes”, për postimin me më shumë komente ndonjëherë në “Facebook”.

I quajtur Roberto Esposito, 26-vjeçarit i mbërritë më shumë se 389 mijë komente në tre muaj, midis janarit dhe marsit 2011. Duke llogaritur komentet e dyfishta, numri i komenteve shkoi deri në 540 mijë.

‘Facebook’ para fundit?

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 16-06-2011

0

I lodhur nga rrjeti shoqëror? Dëshiron të dalësh nga Facebook? Ndoshta ju nuk jeni i vetmi.

Të shqetësuar për privatësinë ose ndoshta thjeshtë të mërzitur nga përdorimi i kësaj faqje, 100.000 britanikë janë shprehur se kanë ç’aktivizuar profilin në facebook muajin e fundit.

Facebook i dobishem per njerezit mbi 65 vjec

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 11-04-2011

0

Nese jeni dashamires karshi gjysherve tuaj, sot mund te beni dicka te mire per ta. Blijini nje kompjuter, mesojuni te navigojne ne internet dhe regjistrojini ne facebook.

Rrjetet sociale on-line shfaqen te dobishme edhe per njerezit mbi 65 vjec. Rreth nje milion e gjysem persona qe i perkasin moshesh se trete jane sot perdorues te facebook-ut, te cilin e perdorin per te mbajtur kontaktet me familjen dhe miqte e tyre.

Një egjiptian e quan vajzën Facebook

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 21-02-2011

0

Një egjiptian i paemëruar e ka quajtur vajzën e porsalindur sipas rrjetit të njohur social. Ky egjiptian ka konfirmuar për gazetën “Al Ahram” se vajzën e ka quajtur Facebook Jamal Ibrahim.

Rrjetet shoqërore kanë luajtur rol të madh në revolucionin e mëparshëm në Egjipt, që ka 5 milionë përdorues të Facebook-ut. Revolucionit në “rrjet” i janë kushtuar 32 mijë grupe të ndryshme dhe 14 mijë faqe të veçanta.

Shqiptari qe padit Facebook, i kerkon 500 mijë dollarë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 27-01-2011

0

Një shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me 340 miq në Facebook, ka vendosur që të padisë gjigandin e internetit për shkak se i ka mbyllur llogarinë që kishte hapur aty, pa asnjë shpjegim.

Mustafa Fteja kërkon 500 mijë dollarë si dëmshpërblim për këtë çështje.

Elizabet II në Facebook

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 10-11-2010

0

Përdoruesit e Facebookut, tani mund të lidhen ‘on line’ me mbretëreshën Elizabet II, falë lançimit të një faqeje të Monarkisë Britanike në rrjetin social.

Miliona përdorues, do të jenë në gjendje të ndjekin lajmet, fotografitë por edhe videot mbretërore. Përdoruesit nuk do të kenë mundësi që të bëhen shokë apo shoqe me Mbretëreshën, por brenda një ore, numri i kërkesave dhe vizitave të faqes së Elizabetës II i kaloi 41 mijë klikimet.

Facebook në krizë?

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 02-06-2010

1

Dështon iniciativa e “QuitFacebookDay.com” e cila ftoi të gjithë përdoruesit e Facebook që të largoheshin nga rrjeti popullor social.

Vetëm 34 mijë përdorues i janë bashkangjitur nismës, një shifër shumë e ulët kjo krahasuar me 540 milionë adresa të hapura.