Më 21 dhjetor 2012 nis fundi i botës

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 15-03-2012

3

Një fjalim prej afro dhjetë minutash, me fokus, këtë datë: 21/12/2012.

Datë që po përflitet ca si tepër kohët e fundit, se do të jetë fundi i botës ose do të nisë ai që po njihet si treditëshi i frikshëm me errësirë totale që do të çonte Tokën në një di

Fundi i Botes, sa na kushton mbrojtja pre tij?

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 23-06-2011

2

Pak kohe me pare shoqeria amerikane me qender ne Kaliforni “Vivos”, kishte bere fjale per nje tip bunkeri i cili do te kushtonte 35 mije dollare. Tani, po kjo shoqeri eshte duke ndertuar dhe do te ofroje per shitje bunkere me cmim me ekonomik prej 9.950 dollaresh.

Keto do te jene se shpejti ne shitje per te gjithe ata qe e kane marre me frike idene e apokalipsit dhe parashikimet e zymta, sipas se cilave ai do te ndodhe ne vitin 2012.

Sot 21 Maj a do te filloje fundi i Botes?

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 21-05-2011

0

Harold Camping, i lindur ne vitin 1921 eshte president i nje rrjet me karaker fetar, qe quhet Family Stations me qender ne Kaliforni dhe qe permbledh 150 stacione radio televizive te shperndara ne te gjithe SHBA.

Sipas tij, pikerisht ne Bibel, ndodhet i fshehur ne mes te rreshtave qe ai ka mundur te deshifoje nje kalendar, i cili i ka dhene atij mundesine qe te llogarise daten e sakte te fundit te botes, ose te ashtuquajturen dita e gjykimit universal.

12 skenarë për fundin e botës

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 28-02-2011

1

Bota çfarë e njohim deri më tash, sipas disa teorive dhe interpretimeve të profetëve të njohur, mund të pushojë së ekzistuari.

Gjykuar sipas shumë librave e filmave, është e qartë se shumëkush beson se jetës në planetin tonë do t’i vijë fundi. Deri më tash ekzistojnë 12 parashikime të mënyrave se si do të shkatërrohet jeta në Tokën tonë.

Fundi i Botes. Ja cili do te jete vendi i shpetimit

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 21-12-2010

15

Sipas disa teorive, fshati Bugarach, 1.231 metra mbi nivelin e detit, eshte vendi i shenjte i shpetimit.
Fshati i vogel, i cili ndodhet ne jug-perendim te Frances, po pregatitet per te perballuar fundin e Botes, i cili sipas Maja-ve, do te ndodhe ne Dhjetor te 2012.

Kjo eshte kaq e vertete saqe, eshte trajtuar edhe ne mbledhjet e keshillit komunal te fshatit.Sipas numurit nje te ketij fshati, Jean-Pierre Delort, ata i tremben nje pelegrinazhi masiv nga te gjitha anet e botes, ne perpjekje per te gjetur nje vend te sigurt.

Bunker për të shpëtuar nga “fundi i botës”

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 22-05-2010

0

Ajo që është e njohur në mitologjinë botërore si “Arka e Nuhit”, që mundësoi ruajtjen e ADN-së së të gjitha gjallesave për të vazhduar jeta në tokë pas një përmbytje të madhe, të njëjtën gjë ka marr përsipër ta realizoj kompania amerikane Vivos, e cila ka ndërtuar disa bunker special, në mënyrë që para se gjithash njerëzit, të shpëtojnë nga shkatrimi i jetës në tokë që kërcënohet nga shumë faktorë si lufta nukleare, lufta biologjike, terrorizmi masiv, cunami global, “bombat” solare nga dielli, kometat, aktivizimi i shumë vullkaneve, termeteve, apo edhe nga parashikimet e fundit të jetës në tokë në vitin e afërt 2012.

Fundi i botes ne 4006

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 17-03-2010

5

Sipas kerkueses qe studion arkivat e Vatikanit, veprat e Da Vinci-t fshehin shume kode te tjera se sa ato te nxjerra nga Dan Brown.

Njeri nga sekretet me te rendesishme qe mund te deshifrohet nga Darka e Fundit i referohet fundit te botes.Sabrina Sforza Galitzia afirmon se sipas piktures se Leonardo Da vinci, botes do t’i vije fundi nga nje permbytje e cila do te perfshije gjithe planetin.