Papagalli që e tregon adresen e shtëpisë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 04-05-2012

0

Ky papaga ishte larguar nga banesa e tij në qytetin Sagamihara dhe i ka rënë në supe një mysafiri në një hotel të afërt, i cili e ka dërguar në polici.

Por ajo që duket e çuditshme është fakti se papagalli i është kthyer pronares së tij, pasi ka arritur ta tregojë adresën para atyre që e kanë gjetur.

Papagalli kengetar

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 14-11-2011

1

Papagajtë janë gjithmonë interesant kur imitojnë njerëzit në të folurën e tyre të përditshme.

Megjithatë, rrallë ndodh që papagajtë të jenë në gjendje të kopjojnë ndonjë këngë dhe të kapin ritmin e saj.

Papagallit që i pëlqen shpejtësia

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 23-05-2011

0

Shoferët në Melburn, Australi, do jenë habitur kur kanë parë një makinë që ecte me shpejtësi, me një papagall që qëndronte tek fshirëset e xhamave.

Shoferi dhe pronari i papagallit e ka postuar videon në Youtube, çka ka bërë që policia të trokasë në shtëpinë e tij duke e akuzuar për krim ndaj kafshëve.

Papagalli më i famshëm në botë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 22-02-2011

2

Frostie me siguri është papagalli më i famshëm në botë. Prej se pronari i tij vendosi videon në YouTube ku shihet papagalli duke vallëzuar nën ritmet e muzikës, janë publikuar edhe shumë përpunime të kësaj videoje. Vallëzimi mbeti i njëjtë, ndërsa kolona zanore ndryshonte vazhdimisht.

Videon origjinale deri më tash e kanë parë më shumë se katër milionë njerëz, ndërsa vetëm versioni i fundit i vallëzimit në aranzhimin “dubstep” i siguroi atij edhe një milionë klikime tjera.

Papagalli qe nuk di te fluturoje

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 11-07-2010

0

Një danez e ka paditur kultivuesin e papagajve, te i cili e ka blere një papagall te llojit kakadu, duke e akuzuar atë se ia ka shitur një papagall qe nuk është ne rregull.

Aktualisht papagalli me emrin Sapi nuk di te fluturoje drejte, por fluturon sa andej sa këndej. Për ta vlerësuar gjendjen e sapit është krijuar një komision, pasi qe pronari i tanishëm dyshon se ai ka çrregullime me drejtpeshimin.