Deputetja kroate me mesazhe porno (Foto, +18)

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 05-11-2013

0

deputetja-kroate-me-mesazhe-porno-foto-18_hdDerisa të gjithë në mbledhjen e Këshillit të Qarkut Osijek-Baranja dëgjonin folësit, ose së paku shtireshin se këtë po e bëjnë, një pjesëmarrëse dërgonte porno mesazhe! Për fatin e keq të saj, kameramani e filmoi atë dhe SMS-in plot… epsh!

“Shpejtë po e mast… pen… dhe sp… e ngrohtë po derdhet në gjuhë”, është përmbajtja e mesazhit të Romana Mihaljevicit, të shkruar gjatë seancës.

Meqë kameramani ishte prapa saj, nuk shihet fytyra, por vetëm përmbajtja e SMS-it. Mirëpo, mediat kroate dhe ato boshnjake e identifikuan si Romana Mihaljevic – shefe të Punëve të Përbashkëta të qarkut të sipërpërmendur.

Ende nuk dihet se kujt i është dërguar mesazhi dhe se a e ka përdorur numrin privat apo zyrtar. Por, një gjë është e sigurt se ky “komunikim” u krye gjatë diskutimeve të punëve të rëndësishme shtetërore.

Shpiket adresa që sjell SMS nga e shkuara

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 28-05-2012

0

Edhe pse nuk mund të kthehemi pas në kohë, shpikësit kanë gjetur një mënyrë për të sjellë të shkuarën tek e ardhmja, të paktën nëpërmjet mesazheve.

Adresa “Futureme.org” funksionon si një shërbim normal ueb-mail, por ju lejon të specifikoni datën kur dëshironi që mesazhi të vijë te ju.

SMS më vlerë 10 mijë dollarë

Posted by deoni | Posted in Kuriozitete | Posted on 06-06-2011

0

Ta pushosh një punonjës përmes një SMS-je mund të kushtojë shtrenjtë, madje duke marrë një gjobë gati 10 mijë dollarë. Kështu i ka ndodhur pronares së dyqanit ‘Modestie Boutique’, në jug-perëndim të Sidnejt, në Australi.

Sedina Sokolovic, u pushua nga pronarja pasi shkëmbeu turnet me koleget, pa i raportuar më parë drejtueses së saj.

Përmes mesazhit 5.000 vetë kalojnë në fenë islame

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 08-11-2009

0

smsMbi 5.000 persona në Arabi Saudite kanë kaluar në fenë islame nëpërmjet telefonit celular. Shërbimi i posaçëm, i quajtur “Më kalo në islam”, i cili ofrohet në 12 gjuhë të ndryshme, ka për qëllim të ngrit vetëdijen në mesin e entiteteve pakicë në këtë vend, bëjnë të ditur mediat lokale.

Secili person, me anë të mesazhit SMS, mund të dërgojë emrin, mbiemrin dhe numrin e telefonit të një personi që nuk është mysliman – e që do të mund të kalonte në fenë islame.

Më pastaj këta numra të telefonit u dërgohen hoxhallarëve dhe mësimdhënësve të fesë islame, të cilët i kontaktojnë këta persona – për t’i njoftuar ata me fenë islame.

Të lesh duhanin me një sms

Posted by admin | Posted in Kuriozitete | Posted on 10-10-2009

1

te lesh duhanin me nje smsFale telefonit celular, te braktisesh vesin e duhanit eshte me e lehte.Perfundimin e ka nxjerr nje studim nderkombetar i publikuar ne “Cochrane Library” qe ka krahasuar kater eksperimente te kryera ne Zelanden e Re, Mbreterine e Bashkuar dhe Norvegji, objektivi i te cilave eshte lehtesimi i lenies se duhanit.

Shkencetaret kane konstatuar se programet anti-duhan qe parashikojne dergimin e mesazheve te shkurtra duhanpiresve per t’i mbeshtetur ne ndermarrjen e tyre kane rezultate pozitive.